KENNISKAPEL

Plaats voor connectie

De KennisKapel is een dynamische ruimte. Zo wordt er gebruik van gemaakt door bedrijven, instituties, leraren, studenten en cursisten. De Kapel is ingericht met technische hoogstandjes, waarbij het authentieke karakter van de ruimte gewaarborgd is gebleven. De ruimte spreekt tot de verbeelding en is zo opgezet dat het kennisoverdracht bevorderd.

Nieuwsgierig naar wat jij met de ruimte kan doen? Kom langs of maak een afspraak!

 
 
20180929_101604.jpg

Voor Bedrijven

Even eruit! Een frisse blik, een andere ruimte, inspiratie uit een andere hoek. Anders denken vergt een andere omgeving. Zijn jullie toe aan een reboot, een brainstorm of break-out sessie? Wil je echt het roer om gooien, of dingen voor dit project op een andere manier benaderen? Dan is de KennisKapel voor jullie gemaakt. Een inspirerende plek met alle gemakken voorzien. Deel je ideeën op een van de whiteboard walls! Denk groot, en beeld het uit op een projector scherm van 24m2. Denk in groepen, beweeg, laat die creativiteit maar komen. Maak gebruik van de ruimte en al haar faciliteiten.


Voor docenten en cursisten

Wil jij je cursisten WOW-en? De KennisKapel is een thuis voor ieder soort leraar. Van cognitief neurowetenschapper, tot danser, yoga-leraar, marketeer of andere professionele ontwikkeling. De ruimte is dynamisch ingericht. Zo zijn de tafels en stoelen makkelijk op te zetten en weg te ruimen. Binnen 5 minuten gaat de ruimte van collegezaal naar yogastudio. De insteek is om verschillende disciplines hier bij elkaar te brengen, en zo inter-disciplinaire kennisoverdracht te stimuleren.

Ben jij een van die inspirerende leraren in Venlo? Dan verdient jouw inspiratie een passende ruimte! Kom eens kijken, en verbaas je over de mogelijkheden.

20181031_092654.jpg

20180929_131631.jpg

Voor evenementen

De KennisKapel kan worden gebruikt voor o.a. netwerkborrels en andersoortige bijeenkomsten. Verdient jou evenement net dat beetje extra? Cachet. Wil jij je gasten het gevoel geven dat ze op een bijzonder evenement zijn? Dan is de KennisKapel voor jou een optie. Deze unieke ruimte leent zich voor, Netwerk-evenementen, Borrels, Chique bijeenkomsten en meer. De Kenniskapel schenkt zelf geen drank. Wel zijn faciliteiten voor koffie en thee beschikbaar. Wij hebben partners voor evt. eten en drinken, maar u bent ook van harte welkom deze zelf te verschaffen.

Voor een duidelijk beeld van wat wij te bieden hebben, zie ook onze faciliteiten.

Graag werken we met u om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.